Het vernieuwen van hellende daken

Contacteer ons

Op zoek naar een dakwerker in Zottegem, Oudenaarde en Ronse? Vraag nu uw gratis offerte aan bij VDH Pascal Dakwerken!

Hellende daken

Beschikt uw woning over een hellend dak? Dan doet u voor de nodige herstellings- of vernieuwingswerken een beroep op een expert in dakwerken. Dakwerken VDH Pascal helpt u graag verder en dit in Ronse en Maarkedal. Als uw hellend dak door de tand des tijds is aangetast, dan is het renoveren van uw dak essentieel. Vertrouw op Dakwerken VDH Pascal in Ronse voor een uitstekende service en een duurzaam, mooi resultaat!

De vele mogelijkheden bij Dakwerken VDH Pascal uit Ronse

Natuurlijk kunt u rekenen op een breed aanbod aan mogelijkheden bij de vernieuwing van uw hellend dak. Dakwerken VDH Pascal in Ronse werkt met verschillende materialen die stuk voor stuk hun eigen kenmerken en voor- en nadelen hebben.

Hellende daken Vandenhole Pascal

  • Keramische dakbedekking Keramische dakpannen zijn pannen die uit klei bestaan en erg sterk en duurzaam zijn. De ideale optie als u een investering wilt doen op lange termijn. De keramische dakpannen zijn erg vormvast, waardoor uw dak er dus heel lang verzorgd en mooi uitziet. Kiest u voor dergelijke keramische dakpannen, dan bestaan er heel wat opties wat vormen en kleuren betreft! Wij informeren u graag.

  • Tegelpannen Tegelpannen zijn dakpannen zonder golving, met als resultaat dat het dak er moderner en strakker uitziet. Dergelijke tegelpannen zijn uiterst duurzaam en worden vakkundig aangebracht door Dakwerken VDH Pascal uit Ronse.

  • Leien dakbedekking Ten slotte kan u ook opteren voor leien dakbedekking. Natuurleien komen uit rotsgesteente en zijn dus erg sterk, duurzaam en zien er bovendien ook nog eens goed uit. Daarnaast zijn ze niet poreus, onbrandbaar en gaan ze niet verkleuren. Kunstleien beschikken min of meer over dezelfde eigenschappen, maar zijn iets goedkoper. Dakwerken VDH Pascal uit Ronse helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag meer informatie

Wilt u meer info over de mogelijkheden voor uw dak in Maarkedal of Ronse? Contacteer dan Dakwerken VDH Pascal uit Ronse en laat u informeren.