Een goed geïsoleerd en energievriendelijk plat dak met garantie

Contacteer ons

Vraag nu uw gratis offerte aan bij VDH Pascal Dakwerken!

Platte daken

Een plat dak zorgt nog niet automatisch voor een goede afloop van het water, waardoor het des te belangrijker is dat u kiest voor een professionele plaatser van platte daken. Ook voor het onderhoud of het isoleren van platte daken is dat het geval. Dakwerken VDH Pascal uit Ronse is een specialist in het isoleren, renoveren en plaatsen van platte daken. Wij gebruiken verschillende materialen met inbegrip van de roofing en coating van Derbigum. Wij doen dit zowel in Ronse als in Maarkedal.

Een professionele aanpak voor een professioneel resultaat

Dakwerken VDH Pascal beseft maar al te goed dat een dak onmisbaar is voor het creëren van een gezellige, duurzame en veilige woning. Heeft of wilt u een plat dak, dan is het belangrijk om aandacht te hebben voor een aantal zaken. Vooral de kwaliteit van het gebruikte materiaal is daarbij essentieel, net zoals een goede plaatsing ervan. Wij leggen het dak op een beperkte hellingsgraad zodat het regenwater alsnog goed wordt afgevoerd. En als professionele dakwerker maakt Dakwerken VDH Pascal uit Ronse gebruik van de kwalitatieve producten van Derbigum, teneinde een prachtig resultaat te verkrijgen.

Alles voor uw plat dak in Ronse of Maarkedal

Bij Dakwerken VDH Pascal uit Ronse bent u niet alleen aan het juiste adres voor het leggen of herstellen van platte daken. Dakwerken VDH Pascal uit Ronse biedt immers tal van aanvullende diensten aan voor uw plat dak in Ronse of Maarkedal:

  • Mogelijkheid om regenwater op te vangen en te hergebruiken;

  • Installatie van een speciale filter om bladeren op afstand te houden, waardoor u verstoppingen voorkomt en het opgevangen regenwater zuiver houdt;

  • Afwerking van platte daken, zoals de plaatsing van koepels, afvoerbuizen of een stijlvolle dakrand.

Vraag meer informatie

Wilt u graag meer info ontvangen over de mogelijkheden voor uw plat dak in Ronse of Maarkedal? Contacteer Dakwerken VDH Pascal en vraag een offerte aan.