top of page

Herstelling en renovatie van daken in de regio van Ronse

Vraag nu uw gratis offerte aan bij Vandenhole Construct dakwerken!

Renovatie daken

Dakwerken Vandenhole Construct voert dakrenovaties uit in Ronse en Maarkedal. Wij garanderen altijd een professionele aanpak en dit voor de renovatie van platte en hellende daken. Een duurzaam resultaat is daarbij het logisch gevolg, terwijl we uiteraard rekening houden met uw budget en wensen. U heeft de keuze tussen verschillende opties en u mag altijd de beste service verwachten.

dakisolatie

Budgetvriendelijk renoveren van daken in Ronse en Maarkedal

Bij Dakwerken Vandenhole Construct brengen we de staat van uw dak in kaart en gaan we na welk deel van uw dak aan renovatie toe is. Door vooraf goed te bepalen welke stappen moeten worden ondernomen, kunnen we een offerte voor uw dakrenovatie opstellen. Hierbij hebben we aandacht voor alle aspecten van uw dak, inclusief het onderdak en de isolatie. Indien wij echter constateren dat uw dak aan een volledige vervanging toe is, zullen we dat uiteraard ook helder communiceren. Wij komen steeds ter plaatse om uw dak te inspecteren en een correct advies uit te brengen.

Alles voor uw plat dak in Ronse of Maarkedal

Een dakrenovatie is het ideale moment om ook uw isolatie aan een inspectie te onderwerpen. Indien nodig vervangen we de isolatie of brengen we isolatie aan, in functie van uw wensen. Hierdoor helpen we u om energie te besparen, waardoor de investering zichzelf eenvoudig terug zal verdienen. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten dakisolatie en de Vlaamse subsidies waarop u eventueel recht heeft. Zo helpen we u zowel op korte als op lange termijn met besparen. Dat wijzen onze krachtige offertes voor u uit. Is dakisolatie de beste oplossing? Dan gaan we professioneel en zorgvuldig te werk, zoals u het van uw expert in dakisolatie uit Ronse mag verwachten.

Pascal komt graag langs om het een en ander te bespreken. Nodig hem uit voor een vrijblijvend gesprek en ontvang meteen een offerte voor de renovatie van uw dak.

bottom of page