top of page

Zonnepanelen

De unieke energiezuinige oplossing voor elk dak: zonnepannen van Smartroof geplaatst door Vandenhole Construct

zonnepanelen

De mooiste energiezuinige oplossing voor elk dak!

Hebt u genoeg van de prijsstijgingen van olie en gas? Denkt u eraan over te schakelen op groene energie? Neem dan eens contact op met Vandenhole Construct in het Oost-Vlaamse Ronse. Ik ben als aannemer al zo’n twintig jaar gespecialiseerd in alles wat met dakwerken te maken heeft. Zo plaats ik ook zonnepannen op daken!

Smartroof

Ik heb gekozen voor de zonnepanelen van Smartroof, dat zijn Belgische kwaliteitsproducten uit 100% recycleerbaar kunststof. Het slimme van deze zonnepannen is dat het dakpannen zijn, waarin fotovoltaïsche cellen zitten. U hoeft dus niet die grote traditionele zonnepanelen op uw dak te plaatsen.

Deze pannen zijn verkrijgbaar in zwart en antraciet en een mooi alternatief zonnepanelen. Ze sluiten naadloos aan bij keramische dakpannen van de grote merken op de markt. Een ideale oplossing voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. De zonnepan is in België ontwikkeld en geproduceerd en biedt u veel voordelen: zeer rendabel, een lange levensduur, geluidsabsorberend, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te plaatsen. Lees meer op www.smartroof.be.

Met de zonnepannen van Smartroof biedt Vandenhole Construct  een energiezuinige oplossing voor elk dak. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

bottom of page